przedziały
Stecyk: Jak podjąć się takiego zadania?
Wyznacz zbiór (A\B) ∩ C
a) A = (−2,3) B= <−1,5> C=(−nieskończoność, 0>
b) A = <0,7> B= (−2,3> U (4,6), C= (−nies, −4> U <1,4>
Dziękuję z góry
11 paź 16:17
Adamm: próbowałeś rysunek
11 paź 16:19
Adamm: narysuj sobie zbiory na osi x
11 paź 16:19
11 paź 16:20
Stecyk: No dobrze rozumiem te działania ale tamto mam wykonać jak jak kolejność wykonywania działań czy
coś?
11 paź 16:34
===:
masz nawias i wszystko jasne
11 paź 16:35
Stecyk: dobrze dzięki
11 paź 16:38