matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
W jaki sposob to podzielic?
oloooo:
10
1
4
: 20
1
2
oraz 33
1
2
: 34
21
33
o obu przypadkach mam liczbe wieksza z drugiej strony i troche sie zamotalem :
11 paź 13:29
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1341.html
11 paź 13:30
Mila:
41
41
41
2
2
1
:
=
*
=
=
4
2
4
41
4
2
11 paź 17:42