Rozwiaz rownanie
lolek: rozwiąż równanie:
2x+3=−5
według odpowiedzi to "2x+3=−5 " yyy.. o co chodzi ?
9 paź 18:34
Adamm: 2x+3=−5
2x=−8
x=−4
9 paź 18:34
5-latek: eeeee przeczytaj ze zrozumiem polecenie bo widze ze masz z tym klopot
9 paź 18:35
lolek: wiem jakie jest x aż taki głupi nie jestem po prostu nie kumam czemu pierwsze odpowiedzi to
przepisane równania ?
9 paź 18:36
lolek: a reszta podpunktów od e−l są podane x ? WTF !?
9 paź 18:38
5-latek: Naprawde nie masz co robic ?
Idz umyj nogi .
9 paź 18:39