matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczenie
nik:
dzień dobry
4(2m)
3
4 * 10
−
3
m
2
prosiłbym o rozpisanie, nie umiem rozwiązywać zadań z metrami kwadratowymi i sześciennymi
9 paź 13:53
Adamm:
4(2m)
3
4*8m
3
m
3
=
=8*10
3
=8*10
3
m
4*10
−3
m
2
4*10
−3
m
2
m
2
9 paź 13:55
Adamm:
=8 km, jak wolisz
9 paź 13:55
nik:
dziękuję bardzo
9 paź 13:57