dziedzina
cynka: określ dziedzine g(x)=3e
−IxI
prosiłabym o wytłumaczenie wraz z wykresem jeśli to możliwe
8 paź 20:49
Adamm: D: x∊ℛ
8 paź 20:49
Janek191:
D = ℛ
8 paź 20:50
Adamm:
8 paź 20:50
cynka: jak do tego ma dojść zwykły szary człowiek?
8 paź 20:51
piotr: | | ⎧ | 3ex gdy x<0 | |
| 3e−IxI = | ⎨ | |
|
| | ⎩ | 3e−x gdy x≥0 | |
8 paź 20:56
5-latek: cynka
Zwyky szary człowiek nie studiuje tylko pracuje .
Ty studiujesz wiec jestes niezwykla
8 paź 20:58
Adamm: 5−latek studiuje

nie wiem jakich studiów to jest poziom w takim razie ale nie powala
8 paź 21:00
Adamm: chyba że miałeś na myśli studiuje jako uczy się
8 paź 21:01