matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ulamki i potegi jak rozpisac
tyrion:
[(
5
3
)
−9
* (
25
3
)
−4
]:(5
2
5
)
−2
7 paź 20:42
Mila:
3
9
3
4
3
3
[(
)*(
)]:(
)
−2
=
5
9
(5
2
)
4
5
3
9
3
4
5
2
=[
*(
]:(
)=
5
9
5
8
3
6
3
13
3
6
=
*
=
5
17
5
2
3
=(
)
19
5
7 paź 22:43