matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mattematyka
gdg:
Wyznaczyc dziedzine(naturalna) funkcji okreslonych wzorami a) f(x)=pierwiastek 3 stopnia z x−2 + pierwiastek trzeciego stopnia z x do kwadratu +1 undefined
7 paź 10:56
Jerzy:
f(x) =
3
√
x−2
+
3
√
x
2
+1
D = R
7 paź 11:05