7 | ||
k= | ||
3 |
7 | ||
1) k= | ||
3 |
7 | ||
PA'→= | *PA→⇔ | |
3 |
7 | ||
[−1−x,1−y]= | *[1−x,1−y] | |
3 |
7 | 7 | 7 | 7 | |||||
−1−x= | − | x i 1−y= | − | y | ||||
3 | 3 | 3 | 3 |
4 | 10 | 4 | 4 | ||||
x= | i | y= | |||||
3 | 3 | 3 | 3 |
10 | ||
x= | i y=1 | |
4 |
10 | ||
P=( | ,1) | |
4 |
7 | ||
[−1−x,8−y]= | *[1−x,4−y] | |
3 |
7 | 7 | 7 | 7 | |||||
−1−x= | − | x i 8−y=4* | − | y | ||||
3 | 3 | 3 | 3 |
4 | 10 | 4 | 28 | ||||
x= | i | y= | −8 | ||||
3 | 3 | 3 | 3 |
10 | 4 | 4 | ||||
x= | i | y= | ⇔y=1 | |||
4 | 3 | 3 |
10 | ||
P=( | ,1) | |
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |