matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to policzyć
BB:
Jak to policzyć Proszę o opis: Trzecia część liczby 9
9
to
6 paź 19:57
Ajtek:
1
9
9
*
=...
3
6 paź 19:58
Benny:
1
*9
9
=3
−1
*(3
2
)
9
=3
−1
*3
18
=3
17
3
6 paź 19:59
5-latek:
3
−1
*3
18
= licz
6 paź 19:59