matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
k:
Oblicz
−6+4
√
2
−2
6 paź 10:02
5-latek:
3−2
√
2
6 paź 10:03
Janek191:
Ale trudne
6 paź 10:15
Dziadek Mróz:
a + b
a
b
=
+
c
c
c
−6 + 4
√
2
−6
4
√
2
=
+
= 3 − 2
√
2
−2
−2
−2
6 paź 10:18