matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierówność
nick:
może ktoś podpowiedzieć 3
2x
−3
x
−2>0 3
x
= t t>0 wychodzi t
1
=−1 t
2
=2 i teraz 2=3
x
jak to coś ogarnąć
4 paź 20:54
ICSP:
3
x
= 2 x = log
3
2
4 paź 20:55
nick:
w sumie racja, dzięki
4 paź 20:58