Cześć
Agii: Wyznacz wszystkie wartości rzeczywiste m, dla których wykres równania:
a) (m−2)x+4y=8
b)6x+(m+1)y=3
Prosze z wytłumaczeniem
4 paź 17:31
PW: Nie ma co tłumaczyć. Treść jest bzdurna, coś jak "Pokaż ptaka, którego pióra".
4 paź 17:35
Agii: a sory zapomniałam dopisać moj błąd

do :
a) jest prostą równoległą do osi OX
b) jest prostą równoległą do osi OY
4 paź 17:39
Agii: pomoze ktos?
4 paź 17:41
Agii: halo
4 paź 17:42
Kabuuz: a) m−2=0 m=2
b) m+1=0 m=−1 jeśli dobrze kojarzę
4 paź 17:45
Agii: easy thx
4 paź 17:52
ktosiek: równania
4 paź 18:00
ktosiek: sa beznadziejne
4 paź 18:00