uklad wspolrzednych
5-latek: Widze ze mam jakiegos fana na forum
Bardzo sie z tego ciesze

To w takim razie bedzie mial mi kto pomoc w takim zadaniu
Punkty Mi i N ∊AB AB=1 AM=x AN=y x<y
Wyznacz na plaszczyznie wspolrzednych zbior takich punktow P(x,y) ze z odcinkow AM, MN, NB
mozna zbudowac trojkat
4 paź 17:14
Mila:
Nie przejmuj się. Szkoda słów.
4 paź 17:58
Adamm: AM=x, MN=y−x, NB=1−y
gdzie x, y <1 (ponieważ M, N∊AB)
x+y−x>1−y ⇔ y>1/2
y−x+1−y>x ⇔ 1/2>x
x+1−y>y−x ⇔ x+1/2>y
4 paź 18:09
Adamm: w sumie to o tym nie pomyślałem ale może być tak że
0≤x<y≤1
4 paź 18:14
5-latek: Dobry wieczor
Milu 
ja przepraszam ze dopiero odpisuje ale wlasnie wrocilem od chirurga
Dostalem skierowanie na laser . Zaraz wyjazd po corke . Przyjezdza z wnukiem

Bedzie
dobrze

[Adamm]] Rowniez dziekuje
4 paź 20:16
Mila:
Życzę miłego wypoczynku w rodzinnym gronie.
4 paź 20:21
5-latek: dziekuje
Milu
4 paź 21:57