STATYSTYKA
Monika Osiecka : Hej czy moze ktos mi sprawdzic czy dobrze zrobilam to zadanie . Kredytobiorcy zostaly jeszcze
do splacenia nastepujace raty kredytu ; 120 zl, 100 zl, 100 zl, 170 zl, 80 zl, 150 zl, 80 zl
a) oblicz srednia wysokosc rat , wynik podaj z dokladnoscia do 10 gr
b) wyznacz mode i mediane danych
odpowiedz do a)
a= 120+100+100+170+80+150+80 / 7
a= 800/7
a= 144,29
b) Mo= 100 i Mo= 80
Me= 100
4 paź 15:12
Janek191:
Brakuje nawiasów

−
a ≈ 144,3
4 paź 15:16
Monika Osiecka : Aha dziękuje slicznie ale tak to jest dobrze

?
4 paź 15:23
Monika Osiecka : sam sobie idz z forum
4 paź 15:35
Monika Osiecka : HAKERZE
4 paź 15:35
Monika Osiecka : ja cie nie mam za co przepraszac to ty pierwszy mnie obraziles a nie ja
4 paź 15:40
Janek191:
Ale Cię nabrał
4 paź 15:48
5-latek: Moniko po co wstawiasz drugi raz zadanie skoro juz raz wstawilas i Janek 191 CI odpowiedzial
Nalezalo wtedy go dopytac
czy naprawde nie ma na forum dobrych informatykow zeby namierzyc tego trola ?
Ponoc mieszka blisko Brzegu (woj opolskie nawet 12 km od Brzegu
4 paź 15:53
5-latek: Imiona sie pisze z duzej litery .
4 paź 15:55
Monika Osiecka : no tak zle napisalam 114 , 28 mialam
4 paź 15:59
Monika Osiecka : Aha to dziekuje
4 paź 16:03
Monika Osiecka : tak tak dominanta to to samo co ta moda
4 paź 16:06
Jerzy: uporządkujemu zawsze rosnąco
4 paź 16:09
Monika Osiecka : a to juz rozumiem
4 paź 16:10
Mila:
Moniko, nikt z osób pomagających nie obraża. Nie reaguj na takie niegrzeczne zaczepki.
Jest osoba, która uporczywie podszywa się pod pomagających i głupstwa pisze.
Wiem, że to trudno odróżnić, ale tak jest.
Pisz zadania, jeżeli masz trudności
4 paź 18:04