matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
WYZNACZ Y
EWA:
e
y
= x+ C WYZNACZ Y
4 paź 10:43
piotr1973:
lne
y
= ln(x+C) ylne = ln(x+C) y = ln(x+C)
4 paź 10:48
EWA:
dziękuję ślicznie
4 paź 10:49
kasia:
a to e gdzie zniknęło?
4 paź 10:51
Jerzy:
lne = 1
4 paź 11:17
kasia:
no jasne
4 paź 11:31