Liczba e
Hard: Dlaczego liczba e
x=1 e
∞=2,7
∞
Chodzi o pochodne zadania
2 paź 16:51
PW: Co to znaczy
ex = 1 ?
A symbol e∞ w ogóle sensu nie ma (nie jest zdefiniowany, bo ∞ nie jest liczbą).
2 paź 16:55
Hard: e trapez na kursie facet tak podaje
Dlatego sie dziwie przy liczeniu pochodnych
2 paź 17:23
PW: Ja mogę odpowiadać tylko za to, co sam napisałem (i to też − biorąc poprawkę na demencję).
2 paź 17:28
Adamm: podaj co on chciał zrobić, a nie takie wyrwane z kontekstu
nikt ci nie pomoże
2 paź 17:33