matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz
kk:
rozwiąż graficznie równaniE
3
1
−2
x−1
= −
x +
2
2
2 paź 15:28
Adamm:
punkty (1;−1) oraz (3;−4)
2 paź 15:30
kk:
Dziękuję
2 paź 15:35
marek:
Rozwiązaniem nie są punkty, tylko x=1, x=3 Punkty dostaniesz, jeśli by to był układ równań.
2 paź 15:52