matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyrażenia algebraiczne
szkapa:
3
√
64
2
*
√
8
− log
4
2
32 −
1
2
sin
7π
6
0,5
−
4
*
4
√
4
30 wrz 16:45
Adamm:
3
√
64
2
*
√
8
1
7π
−log
4
2
32−
sin
=
(1/2)
−4
*
4
√
4
2
6
4
2
*2
√
2
1
−π
25
1
1
=
−log
4
2
2
5
−
sin
=2−
+
*
=
2
4
*
√
2
2
6
4
2
2
=−4
30 wrz 18:40