matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wartość wyrażenia
Pietrek:
Wartość wyrażenia 5
1
1 + 5
1
0 wynosi..
28 wrz 23:31
Pietrek:
***5
11
*** 5
10
28 wrz 23:32
Dan:
5
11
+5
10
=5
10
*5+5
10
=5
10
*(5+1)=6*5
10
28 wrz 23:35
Pietrek:
Dzięki Ci dobry człowieku
28 wrz 23:37