Naszkicuj wykres -pilne
Marek: Witam jak to narysowac y=√sin2x
y=√sin22x
27 wrz 19:02
Adamm: √x2=|x|
tak samo √sin2x=|sinx|, podobnie z drugim
27 wrz 19:04
Omikron: √a2=|a|
27 wrz 19:04
Marek: a moglibyscie wypisac własnoci y=|sin2x|
27 wrz 20:14
zef:

Czytaj z rysunku.
27 wrz 20:16
Adamm: np. parzystość, okresowość
27 wrz 20:16
Marek: chodzi mi o rozpisanie wartosci bezwzglednej
27 wrz 20:24
Antonni: Lecisz gosciu sobie w marmulika
Jesli chca to nie odpowiadaja . ja odpadam chociaz wiem
27 wrz 20:26