matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
kk:
oblicz wartość wyrażenia (5/2)do potęgi log 0,2 125 wiem że log 0,2 125= −3 i co dalej
26 wrz 20:45
Antonni:
5
2
8
(
)
−3
= (
)
3
=
2
5
125
26 wrz 20:50
kk:
Dziękuję bardzo
26 wrz 20:51