help
Peter1: W prostokątnym układzie współrzędnych zilustruj zbiory: A:{(x,y): x∊R ∧ y∊R ∧
x2+y2+6x−8y+21≤0}. B:{(x,y): x∊R ∧ y∊R ∧ x2+y2+2x+2y−14≤0}. a następnie wyznacz zbiory: A∪B,
A−B, B−A, A∩B.
Wszystko rozumiem tylko wytłumaczy mi ktoś jak mam napisać to AUB...
25 wrz 17:15
Antonni : Nie masz napisac tylko go zaznaczyc
Zbior A to kolo wraz z brzegiem o srodku S=(−3,4) i promieniu r=2
Zbior B to kolo wraz z brzegiem o srodku S=(−1,−1) i promieniu r=4
25 wrz 17:35
Peter1: to wiem
już to zrobiłem
25 wrz 17:36
Antonni : To w takim razie nalezalo napisac o tym
25 wrz 17:37
Peter1: Antonni wybacz ale napisałem − "Wszystko rozumiem tylko wytłumaczy mi ktoś jak mam napisać to
AUB..."
25 wrz 17:44
Antonni: Rozumiem
25 wrz 17:46
Peter1: pomoże ktoś ?
25 wrz 17:50