min i max
Bartek: Niech a,b,c liczby rzeczywiste a2+b2+c2=2. Znajdz max i min A=a+b+c−abc.
Zadanie z liceum z konkursu.
25 wrz 11:55
PW: W aktualnych konkursach nie pomagamy.
25 wrz 12:22
Bartek: To stare zadanie z konursu ze staszica, ono było przygotowaniem do konkursu, a nie na samym
konkursie
25 wrz 12:23
Bartek: up
25 wrz 15:15
Bartek: Za trudne?
25 wrz 16:10
PW: Tak, za trudne.
25 wrz 21:42
Bartek: No trundo, pozdow w takim razie
25 wrz 21:43
jc: min = −2, max = 2
25 wrz 22:03
25 wrz 22:08