matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!!!
paulina:
Pomocy
!
Dłuższa przekątna rombu wynosi 15 cm. wiedząc, że miara kąta rozwartego rombu jest równa 120 stopni oblicz długość boku rombu.
7 sty 19:45
Bogdan:
7,5
7,5
√
3
= sin60
o
⇒
=
⇒ a = ...
a
a
2
7 sty 22:49
Anna:
Dobry wieczór
Eto
i
Bogdanie
.
7 sty 22:53
Bogdan:
Dobry wieczór
ANNO
i
Eto
7 sty 22:54
paulina:
dzięki
10 sty 10:43