matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
skróć ułamek
QWERTY:
skróć ułamek podaj konieczne zalozenia
4x
3
=
16x
2
4x
3
x
=
16x
2
4
16x
2
≠0 x≠0 D=R−{0}
17 wrz 18:04
grthx:
Dobrze masz
17 wrz 18:05
QWERTY:
Jak zrobic
7(−x)
1
3
=
x
9
17 wrz 18:14
Qulka:
minus przed nawias i skróć
17 wrz 18:24