matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania wykładniczo - potęgowe
Soph:
Rozwiąż równanie: x
2
* 2
x
+8=2x
2
+2
x+2
17 wrz 12:55
ICSP:
2
x
(x
2
− 4) − 2(x
2
− 4) = 0 x = −2 v x = 2 v x = 1
17 wrz 12:59
===:
2
x
(x
2
−4)=2(x
2
−4) dalej sam/a
17 wrz 13:02