matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jaki jest wzór na funkcję gęstości rozkładu wykladniczego
ultra:
Jaki jest wzór na funkcję gęstości rozkładu wykladniczego?
16 wrz 11:10
grthx:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiLr9bnxZPPAhUkKsAKHYtwArUQFggiMAE&url=http%3A%2F%2Fstaff.elka.pw.edu.pl%2F~pszablow%2FPPSZ%2Fw%2Fw3.pdf&usg=AFQjCNET7c1OMvs_k9N6tP23hAS0R5lZuw
Tutaj cos powinno byc
16 wrz 11:15
grthx:
To jest troll Uwaga na niego nie odpowiadac
16 wrz 13:39