matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
kk:
Pilne funkcja potegowa Narysuj wykres funkcji F(x)=(x−5)(do potęgi−4) F(x)=x(do potęgi −7) +2
15 wrz 09:32
piotr1973:
15 wrz 09:37
piotr1973:
15 wrz 09:38
bezendu:
f(x)=x
−7
+2
15 wrz 09:38
kk:
Dziękuję
15 wrz 10:10