matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f(x)=p{x^2 4x 4}-3 -wykres, f(x)=0, zbiór wartości.
Ankaa:
Narysuj wykres f(x)=
√
x
2
+4x+4
−3. Podaj miejsce zerowe i zbiór wartości. Bardzo proszę i szybką pomoc. Z góry dziękuję
7 sty 18:53