Równania trygonometryczne
Zagrożony: 8.95
Rozwiąż rownanie:
a)
1/4sin2sx+cos2x=1
14 wrz 17:39
Jack: tak to wyglada ?
czy tak
14 wrz 17:41
Zagrożony: Nie.
Wynik ma wynosić x=kπ, gdzie k jest liczba całkowitą.
14 wrz 18:10
Jack: ...
pytalem sie jak wyglada ten ulamek co go w poleceniu masz.
Z zapisu 1/4sin....nic nie wynika
14 wrz 18:14
Adamm: to powiedz jak, myślisz że ktoś ci czyta w myślach?
14 wrz 18:14
grthx: zadanie nr 8.95
No i taki wynik mam u siebie w zbiorze w odpowiedzi. . czyli dobry masz wynik
14 wrz 18:15
Jack: tylko ja tutaj odczuwam takie <co tu sie wlasnie stanelo> ?
14 wrz 18:17
Janek191:
14 sin2 x + cos 2 x = 1 ?
14 wrz 18:19
14 wrz 18:23