1 | 9x | |||
∫√1+9xdx=x√1+9x− | ∫ | dx | ||
2 | √1+9x |
1 | 1+9x | 1 | ||||
∫√1+9xdx=x√1+9x− | (∫ | dx−∫ | dx) | |||
2 | √1+9x | √1+9x |
3 | 1 | ||
∫√1+9xdx=x√1+9x+∫ | dx | ||
2 | 2√1+9x |
3 | 1 | 9 | |||
∫√1+9xdx=x√1+9x+ | ∫ | dx | |||
2 | 9 | 2√1+9x |
3 | 1 | ||
∫√1+9xdx=x√1+9x+ | √1+9x+C1 | ||
2 | 9 |
3 | 1 | ||
∫√1+9xdx= | (9x+1)√1+9x+C1\\ | ||
2 | 9 |
2 | 2 | |||
∫√1+9xdx= | (1+9x)√1+9x+ | C1 | ||
27 | 3 |
2 | ||
∫√1+9xdx= | (1+9x)√1+9x+C | |
27 |
2 | ||
Mariusz, a czasem | (1+9x)3/2 | |
27 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |