matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY !!!
robson:
Korzystając z podanych niżej informacji, wykaż, że AB= AC <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< informacje z rysunku: (od lewej wierzchołki A, B, G, H, I, C) AG= AI ∡BAG= GAH = HAI = IAC
13 wrz 18:33