| 4 | 4 | |||
0,645 : ( | )−4 * ( | )−2 | ||
| 5 | 5 |
| 4 | ||
( | )12 | |
| 5 |
| 64 | 5 | 5 | |||
)5 : ( | )4* ( | )2 | |||
| 100 | 4 | 4 |
| 16 | 4 | |||
( | )5 =( | )10 | ||
| 25 | 5 |
| 4 | ||
0,64= 0,82= ( | )2 | |
| 5 |
| 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | ||||||
..= ( | )10 : ( | )−4*( | )−2= ( | )10+4−2= ( | )12 | |||||
| 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
| 16 | 4 | 25 | 16 | 16 | 16 | 4 | ||||||||
=( | )5*( | )4* | =( | )4*( | )2=( | )6=( | )12 | |||||||
| 25 | 5 | 16 | 25 | 25 | 25 | 5 |
| 16 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||
= ( | )5: ( | )4*( | )2 = ( | )−10: ( | )4*( | )2 = | ||||||
| 25 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 5 | 5 | 4 | ||||
=( | ) − 10 − 4 + 2 = ( | )−12 = ( | )12 | |||
| 4 | 4 | 5 |