logarytmy z potęgą
franek: Cześć, jak mam rozumieć zapis log24 32
czy to jest log2 16 * log2 16 czy jak?
11 wrz 15:42
grthx: log432*log432
log432= log4(4*8)= log44+log48 = 1+log48 =1+log4(4*2)= 1+log44+log42= 2+log42 =
dokoncz
11 wrz 15:46
Eta:
to
| | 5 | | 25 | |
log4232=(log432)2= [log22(25)]2= ( |
| )2= |
| |
| | 2 | | 4 | |
11 wrz 15:48
grthx: Dzien dobry
Eta
11 wrz 15:50
Eta:
Witam
11 wrz 15:50
Eta:
I o zdrowie pytam
11 wrz 15:56
franek: Dziękuje za pomoc, czyli gdy mam potęgę przy log to jest zwyczajne mnożenie n razy tego samego
logarytmu(potęgowanie), tak?
11 wrz 15:58
Eta:
Dokładnie tak
11 wrz 16:00
grthx: Eta 
Jak to mowia . mogloby byc lepsze ale dziekuje za to co jest

Najwazniejszse ze juz sie mi reka dobrze goi i bede mogl wrocic do pracy ( moze po 20 wrzesnia
) .
Wiesz 8 godzin miedzy ludzmi to nie to samo co 8 godzin samemu w domu .
Eta a Twoje stawy juz CI nie dokuczaja?
11 wrz 16:02
Eta:
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i poprawy nastroju!

Ja miałam zerwane ścięgno pod kolanem...... póki co wszystko już jest ok
Idę teraz do .... podziękować za zdrowie

Wrócę tu za 2 h
11 wrz 16:07
Metis:
11 wrz 21:45
Eta:
Hej
Metisku 
Jak tam nastrój przed studiami ?
11 wrz 23:50
Metis:
Witaj
Etuś 
Na razie się cieszę

Myślę, że wybór W4 we Wrocławiu był najlepszym wyborem jakim mogłem
dokonać
11 wrz 23:53
Eta:
Będzie dobrze ... wierzę w Ciebie

Powodzenia
12 wrz 00:02
Metis: Dziękuję
12 wrz 00:02
bezendu:
W4 to najlepszy wybór, wiem to z autopsji
12 wrz 00:03
Metis:
12 wrz 00:04
12 wrz 00:04
bezendu:
To po prawej

Brakuję tych jabłek
12 wrz 00:07
fufu:
@franek
a2 = a*a (gdzie a to obojetne co) → ZAWSZE
12 wrz 00:23