3*180o | 540o | |||
tg | = | = 135o | ||
4 | 4 |
π | π | π | π | |||||
a) tg(π− | )*sin(π+ | )*ctg(π+ | )*cos(π+ | )= | ||||
4 | 6 | 4 | 3 |
π | π | π | π | 1 | 1 | 1 | ||||||||
= −tg | *(−sin | )*ctg | *(−cos | )= −1*(− | )*1*(− | )= − | ||||||||
4 | 6 | 4 | 3 | 2 | 2 | 4 |
−1 | −1 | 1 | |||
≤ | cos3x≤ | ||||
2 | 2 | 2 |
−5 | −1 | −3 | |||
≤ | cos3x−2≤ | ||||
2 | 2 | 2 |
−5 | −3 | |||
y∊< | ; | > | ||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |