matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Co z tym dalej mogę zrobić?
Kari:
1/2*3log
25
5=
10 wrz 21:53
Adamm:
5=
√
25
10 wrz 21:59
Eta:
1
log
25
5=
bo 25
1/2
=
√
25
=5
2
to
1
1
3
...=
*3*
=
2
2
4
10 wrz 22:04
Kari:
Dziękuję za pomoc
10 wrz 22:08