8 | ||
2c= | ||
5 |
8 | ||
c= | ||
10 |
4 | ||
log4(2* 5√8)= | ||
5 |
25 | ||
8c=( | 1/3 | |
100 |
1 | ||
8c= | 1/3 | |
4 |
1 | ||
23c=( | )2/3} | |
2 |
2 | ||
3c=− | ||
3 |
−2 | ||
c= | ||
9 |
−2 | ||
log8* 3√0,25= | ||
9 |
4 | 2 | 36−10 | 26 | |||||
x= | − | = | = | |||||
5 | 9 | 45 | 45 |
n | ||
logam (an)= | ||
m |
8/5 | ||
x=log42*5√8= log22 (28/5= | =0,8 | |
2 |
| 4 | |||||||||
log8 3√0,25= log23 ( 2−4/3) = | = − | |||||||||
3 | 9 |
4 | 2 | 4 | ||||
to x= 0,8 − | = | − | =..... | |||
9 | 5 | 9 |
| 2 | ||||||||||||
...= log23 (2−2/3)= | = − | ||||||||||||
3 | 9 |
2 | ||
x= 0,8− | =.... | |
9 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |