matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
marko:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14302711_1031097553672558_1607770472_n.jpg?oh=88a3569b7d97be8617d7943013fb22bc&oe=57D39141
8 wrz 18:49
Jack:
źle.
1
5
4
16
− (1
)
−2
= − (
)
−2
= − (
)
2
= −
4
4
5
25
1
1
2
−2
= (
) =
2
2
4
1
2
−1
=
2
dodaj to.
8 wrz 19:02