matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość wyrazeń proszę o pomoc
Sebik:
Https
/scontent−fra3−1.xx.fbcdn.net/v/t34.0−12/14302711
1
031097553672558
1
6 07770472
n
.jpg?oh=88a3569b7d97be8617d7943013fb22bc&oe=57D39141
8 wrz 18:47
Sebik:
Https/scontent−fra3−1.xx.fbcdn.net/v/t34.0−12/14302711103109755367255816 07770472n.jpg?oh=88a3569b7d97be8617d7943013fb22bc&oe=57D39141
8 wrz 18:48