matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Aska:
log
4
49 * log
7
81
x =
log
7
729* log
4
7
7 wrz 21:18
grthx:
log
4
49= log
4
(7*7)= log
4
7+log
4
7 log
7
729= log
7
(81*9)= log
7
81+log
7
9 Dalej sama troche pokombinuj
7 wrz 21:23
Adamm:
log
4
49
=log
7
49=2
log
4
7
log
7
81
2
=log
729
81=log
3
6
3
4
=
log
7
729
3
7 wrz 21:25
Janek191:
log
4
7
2
* log
7
9
2
x =
=
log
7
9
3
*log
4
7
2 log
4
7 *2 log
7
9
4
=
=
3 log
7
9*log
4
7
3
7 wrz 21:25