cos2x | 1 | ||
= | sin(2x) | ||
ctgx2−tgx2 | 4 |
cos2x | ||||||||||||||
L= | = | |||||||||||||
|
cos2x | ||||||||
= | = | |||||||
|
cos2x | ||||||||
= | = | |||||||
|
12sinx | ||
=cos2x* | = | |
cosx |
1 | 1 | |||
= | sinx*cosx= | sin(2x)=P | ||
2 | 4 |
cos2(x/2)−sin2(x/2) | ||
=U{cos(x)}{0,5 sin(x) | ||
sin(x/2)*cos(x/2) |
0,5sin(x) | 1 | 1 | ||||
L= cos2x* | = | *2sinx*cosx= | sin(2x)=P | |||
cosx | 4 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |