matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja wykładnicza
Belle:
Wyznacz zbiór wartości funkcji f(x)=2/(3
x
+1)
6 wrz 20:45
Janek191:
ZWf = ( 0, 2>
6 wrz 20:47
grthx:
6 wrz 20:51
piotr:
mianownik zmienia się od (1;
∞
) a więc ZWf = ( 0, 2)
6 wrz 20:54