1 | 1 | |||
= [ | − | ]*2113 = | ||
(−2)6 | (2)−8 |
1 | 1 | |||
= ( | − | )*2113 = | ||
64 | 256 |
4 | 1 | 64 | ||||
= | − | * | = | |||
256 | 256 | 3 |
3 | 64 | 1 | ||||
= | * | = | ||||
256 | 3 | 4 |
1 | |
28 |
1 | 64 | 43 | ||||
21 | = | = | i [(−2)2]−3= 4−3 i (24)−2= (4−4 | |||
3 | 3 | 3 |
43 | 40−4−1 | 1−14 | 4−1 | 3 | 1 | |||||||
[4−3−4−4]* | = | = | = | = | = | |||||||
3 | 3 | 3 | 12 | 12 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |