matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określ dziedzinę funkcji i naszkicuj wykres
Natka:
logx
f(x)=
|logx|
6 wrz 17:31
Adamm:
x>0, f(x)=U{logx}{|logx|) dla logx≥0 mamy f(x)=1 dla logx<0 mamy f(x)=−1
6 wrz 17:40
Antonni:
Liczba logarytmowana >0
6 wrz 17:42