1 | 1 | 4 | |||
− | = | ||||
sin2x | cos2x | tg2x*sin2x |
cos2x−sin2x | cos(2x) | |||||||||
L= | = | = | ||||||||
sin2x*cos2x |
|
4cos(2x) | 4 | |||
= | = | = P | ||
sin(2x)*sin(2x) | tg(2x)*sin(2x) |
cos2x − sin2x | cos 2x | ||||||||||||
L = | = | = | |||||||||||
sin2x * cos2x |
|
cos 2x | 4 cos 2x | 4 cos 2x | ||||||||||
= | = | = | = | |||||||||
| sin22x | sin2x * sin2x |
4 | 4 | |||||||||||||||
= | = | = | ||||||||||||||
|
|
4 | ||
= | = P | |
tg 2x * sin2x |
4cos2x | 4cos2x | 4(cos2x−sin2x) | ||||
P= | = | = | = | |||
sin22x | (2sinxcosx)2 | 4sin2xcos2x |
cos2x | sin2x | 1 | 1 | |||||
= | − | = | − | =L | ||||
sin2xcos2x | sin2xcos2x | sin2x | cos2x |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |