4 wrz 15:14
JErzy: bo to prawda
4 wrz 15:24
grthx: Wlasnie w tym momencie powinieneś zostać zablokowany i dostawca twojego internetu powiniem
być o tym powiadomiony .
Ale ze tutaj nie ma regulaminu chciazby jak na matematyka pl. (wcale nie chce reklamować tego
forum ) to możesz sobie harcować do woli
4 wrz 15:30
Mila:
Napisz do Jakuba, to usunie. Moderator może usunąć post w danym dniu.
4 wrz 17:42
b.: @grthx:
To, czy jest regulamin, nie ma tu żadnego znaczenia.
4 wrz 23:26
grthx: Oczywiście ze ma znaczenie
Niektórym należy to przypomnieć żeby tak nie postępowali gdyż myslacy człowiek tak nie robi
jednak sa tacy którzy tak robia .
Poza tym moderatorzy powinni być wyróżnieni żeby w razie czegos wiadomo było do koga się
zwrocic o pomoc .
Nie chce już mi się tego ciagnac wiec jeśli to przeczytasz usun w ogole ten post .
4 wrz 23:48
AA: A czego oczekujesz
Brak banów, brak regulaminu i brak rejestracji − każdy może pisać do woli
co chce.
5 wrz 00:38
grthx: jeśli to nie ma takiego znaczenia to dlaczego usunięto moje posty gdzie polemizuje z
Mariuszsem o tym ze nie należy obrazac ?
Ciekawy jestem czy Wojtus został już zablokowany po tym jak mnie obrazil osobiście swoim
wpisem Na pewno nie . Zaraz pewnie tez się odezwie .
Można sprawdzić ze go nie obrazalem .Natomiast takie indywidua jak Obywatel i Wojtusi inni
grasują sobie bezkarnie . Usuwa się tylko wpisy a i tak później zaraz stek wyzwisk i tak
dookoła .
Dlatego ze nawet jeśli zablokują to można zmienić (.........) i dalej się grasuje na tym
samym komputerze .
5 wrz 06:53
b.: > Niektórym należy to przypomnieć żeby tak nie postępowali gdyż myslacy człowiek tak nie robi
jednak sa tacy którzy tak robia .
Można przypominać i bez regulaminu. Prawo obowiązuje też w internecie.
> Poza tym moderatorzy powinni być wyróżnieni żeby w razie czegos wiadomo było do koga się
zwrocic o pomoc .
Nie wiem, czy wszyscy moderatorzy chcą być ujawnieni. Jednak wielu jest ogólnie znanych; można
też poprosić ogólnie jakiegoś moderatora o reakcję.
Tutaj nie ma czatu/wiadomości, więc inaczej niż pisząc post i tak nie ma jak się ,,do kogoś
zwrócić''.
> dlaczego usunięto moje posty gdzie polemizuje z Mariuszsem o tym ze nie należy obrazac
Nie wiem dlaczego, nie ja to zrobiłem; być może dlatego, że usunięto pozostałe posty i Twoje
byłyby wtedy bez sensu.
Czasami też i moderatorzy się zagalopują, a niektórzy moim zdaniem usuwają trochę za dużo, ale
nie chcę tu krytykować, bo to trochę nie moja rzecz się w to mieszać.
> Dlatego ze nawet jeśli zablokują to można zmienić (.........) i dalej się grasuje na tym
samym komputerze .
Zgadza się, ale to samo dotyczy forów z rejestracją i regulaminem.
P.S. Jakub obiecał się zabrać za czyszczenie jutro
Jeśli są więc jeszcze jakieś stare wątki,
które należy oczyścić, to można pisać tutaj.
5 wrz 12:27
grthx: Dziekuje
b
Życze miłego dnia
5 wrz 12:59
b: i uwazaj na depreche
5 wrz 13:10
oni: to w takowym razie,ja też się przejde
» § 2.
Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art 216
» § 1.
Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w
zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia
wolności.
» § 2.
Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze
ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
ty też te paragrafy złamałeś.
5 wrz 13:16
grthx: Wylogowalem się żeby już nie pisać ale wyszedł czarny nick
Teraz to naprawdę ja . Wlanie jade na policje . Dosyc tego .
5 wrz 13:17
oni: ja też mogę pójść,też nie jesteś bez winy.
5 wrz 13:19
nick: Dopóki posty osobnika o pseudonimie hwdtel, pudel i hanecka, Obywatel itd będą akceptowalne i
nie będa na bieżąco usuwane to tak będzie na tych forach że będa panoszyły się trole
Ten osobnik raz że wstawia zadania a potem przepisuje ich rozwiązania pod zmienionym nickiem to
przy okazji obraża innych którzy wdadzą się z nim w dyskusje. A przykład idzie z góry
5 wrz 14:02
donde: ale,prawda jest taka,że tutaj nie ma złamania kodeksu karnego,dopóki nikt nie napisze
''znajde cię'' itp
5 wrz 14:04
nick: Dokładnie, to że ktos tam napisał np ze grthx to tworkowa małpa itp nic nie wnosi, wg prawa
nikt tu nie został obrażony, po prostu ktos podpisany nickiem Obywatel
napisał o kimś kto jest pod nickiem ghrtx coś tam... ale nie wiadomo o kogo chodzi. Musiałby
Cie obrazić podając dane personalnie czyli imie, nazwisko, adres zamieszkania
Tak to możesz biegać z komputerem na Policje( i tak jest im niepotrzebny bo w razie czego
zgłaszają sie po logi do admina strony)
ale tam Cie wyśmieją bo nic tu sie nie wydarzyło.
5 wrz 14:13
donde: najgorsze,że nawet nie trzeba znać prawa,żeby to wiedzieć,no ale niech idze jeszcze tam niech
go wyśmieją.
5 wrz 14:16
daras: @grthx
posty są usuwane losowo wg widzimisię admina jeżeli w ogóle tu taki jest
a może tak właśnie postępować bo to jego forum a nie twoje, znasz Boską komedię ?
Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
5 wrz 14:31
Iryt:
Myślę, że najlepiej nie reagować na głupie wpisy, moderatorzy usuną jeden
albo dwa wpisy z wulgaryzmami lub obrazą,
a czasem dyskusja eskalująca emocje tylko zaburza pracę forum.
Najlepiej skupić się na meritum problemu matematycznego.
Dyskusja powinna dotyczyć problemu matematycznego.
grthx to Twój wpis 13:13 ?
5 wrz 15:30
Mila:
daras, zawsze możesz zobaczyć , usunięte wpisy, ja często oglądam i widzę co zostało
usunięte.
5 wrz 15:34
jaroszy: ja już nie będe SŁOWO,ale prosze niech ktos napisze,on jest serio do tego zdolny?
5 wrz 17:18
jaroszy: dajcie mi szanse,co tak bez ostrzezenia od razu na policje? jakbys mi zagroził np:jeszcze raz
takie cos i 997,to już bym przestał,a nie tak nagle.,a tak wlogule to ty tez mnie od debili
obrazales,a co ja napisałem dzisiaj takiego?
5 wrz 17:19
Omikron: Jaroszy, kim Ty jesteś? Obywatel, maciu, ktoś inny?
5 wrz 17:39
Omikron: Już chyba za późno, bo napisał że jedzie na policję. Może jednak powiesz kim jesteś i dlaczego
spamujesz forum? Z tego co wiem można odwołać zawiadomienie na policję.
5 wrz 17:59
Omikron: Dlaczego miałby?
5 wrz 18:02
Adamm: przecież nic takiego nie przejdzie
5 wrz 18:07
Adamm: nieważne, do siebie mówię
5 wrz 18:08
Omikron: "i to że z matematyki nie jestem bystry"
Oj maciu...
A ja wierzyłem, że to nie Ty i że pracujesz na tej swojej budowie
5 wrz 18:09
Adamm: przecież od razu było widać, że chciałeś żeby pokazał swoje "ja"
5 wrz 18:10
Omikron: Super
5 wrz 18:11
Omikron: Cieszę się że odwdzięczasz się za zdaną maturę poprzez śmiecenie forum (uwaga, sarkazm)
5 wrz 18:12
Omikron: Czyli podszywasz się w 70% postów ale to nie Ty...
5 wrz 18:15
Omikron: Nie rozumiem tego w jaki sposób moderatorzy usuwają posty...
5 wrz 18:23
Jerzy: Ale co w tym złego?
Jerzy: Ale co w tym złego? BZ
Omikron: W czym złego?
5 wrz 18:25
Jerzy: W tym ze obrazam
5 wrz 18:29
Omikron: Nie wiem nawet czy wciąż z maciem rozmawiam
5 wrz 18:30
Mila: