matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania:
xyz:
(
2
3
)
x
2
=(
3
2
)
2x
3
+x
2 wrz 21:15
Janek191:
2
2
(
)
x
2
= (
)
−2 x
3
− x
3
3
x
2
= −2 x
3
− x 2 x
3
+ x
2
+ x = 0 x*(2 x
2
+ x + 1) = 0
2 wrz 21:19