matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
maciu:
ktoś może wie na jakiej zasadzie wykonuje się przedmiar i na czym to polega? bo w sieci mało o tym
2 wrz 15:59
grthx:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiV1b-goPXOAhUCESwKHbzdC8MQFgg_MAg&url=http%3A%2F%2Fwww.bzg.pl%2Fnode%2F252&usg=AFQjCNHI1SfKsEnxpbtGMWNCGv3A7LuLoA
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiV1b-goPXOAhUCESwKHbzdC8MQFghFMAk&url=http%3A%2F%2Fwww.bzg.pl%2Fnode%2F628&usg=AFQjCNENDHa2xDCHXqhiwtlaKTervEtG5g
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiV1b-goPXOAhUCESwKHbzdC8MQFghLMAo&url=http%3A%2F%2Fwww.budownictwo.abc.com.pl%2Fczytaj%2F-%2Fartykul%2Fprzedmiar-robot-to-czesc-dokumentacji-projektowej&usg=AFQjCNEQaYCQV8dPorCeMmXH4P2Tt2Di5Q
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=16&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiV1b-goPXOAhUCESwKHbzdC8MQFghrMA8&url=http%3A%2F%2Fwww.instsani.pl%2Forganiz6.htm&usg=AFQjCNEG2eENqwl_8ZxItma8sdJTGkxWwA
I jeszcze tak można szukac . czy naprawdę mało trollu ?
4 wrz 10:07
grthx:
Wpisalem w gogole przedmiar .
4 wrz 10:08