matematykaszkolna.pl
... Metis: Jakubie Czy ty jeszcze w jakikolwiek sposób "opiekujesz" się tym forum?
1 wrz 16:47
Krzysiek58: Metis daj spokoj nic nie pisz nie karm tego trolla .
1 wrz 16:51
Metis: Szuka rozwiązania w sieci i trafia na rozwiązanie z tego forum emotka
1 wrz 17:05
Krzysiek58: Matemaks tez byl bezplatyny z tego co pamietam Teraz tez jest platny dostep do niektorych materialow i ludzie placa .
1 wrz 17:06
Ludwik Montgomery: Szczerze mówiąc to już się pogubiłem w tym wszystkim... Jest jeden maciu? Po co wchodzi na forum skoro zdał już maturę? Tak trudno dać bana temu troglodycie? A tak BTW to kto poza Jakubem jest moderatorem na forum, dużo jest tychże osób? Przecież mogliby dać uprawnienia do banowania np. Metisowi albo 5−latkowi − te osoby codzienne siedzą po parę godzin na forum i przy dobrych chęciach mogłyby uporządkować ten bałagan. Ciekawi mnie też łatwość podszywania się pod kogoś − zawsze może Jakub zbanować permanentnie po numerze IP − chyba istnieje taka możliwość, tylko wtedy dla tego "żartownisia" byłaby to droga bez powrotu, a jak to mówią − tylko głupi nigdy nie potrzebuje pomocy...
1 wrz 17:30
Omikron: Był jeszcze czarny maciu, który się pod niego podszywał, ale teraz też się już pogubiłem. Może Obywatel i maciu to ta sama osoba... Nie mam pojęcia
1 wrz 17:44
Mila: Koledzy trzeba mieć kolorowy nick. Innej rady nie ma. emotka
1 wrz 17:50
Omikron: Nie istnieje na tym forum coś takiego jak ban na ip?
1 wrz 17:53
Metis: Wystarczy oprogramowanie anonimizujące.
1 wrz 17:54
Omikron: Może przynajmniej część trolli zniechęci (chociaż po tym co się od wczoraj dzieje zaczynam się zastanawiać czy za wszystko nie jest przypadkiem jedna osoba odpowiedzialna)
1 wrz 17:56
Krzysiek58: Tutaj nie chodzi o kolor nicka tez Jesli dobrze czytaliscie jego posty to wyraznie napisal ze robi to i bedzie robil bo i tak go nikt nie zbanuje Tyle w temacie
1 wrz 17:57
Janek191: emotka
2 wrz 09:27