matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaz,.
agaa:
1
1
wykaz, ze nie istnieje taki kat ostry α, ze sinα=
i tgα=
3
2
6 sty 23:26
paziówna:
1
tgα =
2
sinα
1
=
cosα
2
cosα = 2sinα
2
cosα =
3
i wyszło, że jest taki kąt....
6 sty 23:37